Romantische Wellness Duo Special - Stap aan boord!

Dit Duo Arrangement is inclusief

  • Ontvangst met een heerlijke vruchtensmoothie
  • De gehele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Uitleg en rondleiding door onze gastvrouw
  • Vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo
  • Deelname aan diverse opgietingen (op basis van beschikbaarheid)
  • Plateau to share (keuze uit vlees of vis)
  • Keuze uit Face Essence treatment of Indiase Hoofdmassage
  Prijs: vanaf € 75,00 p.p. op basis van 2 personen. Dagelijks geldig op basis van beschikbaarheid, Uitgezonderd feestdagen!

Cadeautip!

Cadeautip! Geef uw partner, vriend, vriendin of moeder eens een ontspannen dagje wellness cadeau en stap aan boord van de Wellnessboot. Samen genieten van alle faciliteiten die de Wellnessboot te bieden heeft. Geniet ervan!

De prijs van dit romantische duo arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Romantische wellnesscruise op de Wellnessboot

Samen genieten van een romantische wellnesscruise op de Wellnessboot! Stap samen aan boord en waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van dit luxe schip in het Brabantse Mill.
Deze ware blikvanger is niet alleen uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele binnen- en buitenfaciliteiten die dit schip u te bieden heeft.

Relaxen op een boot van 40 meter lang en 4 verdiepingen

Het schip is 40 meter lang en is 4 verdiepingen hoog. U vindt er o.a. een kruidenbad, binnenzwembad, relaxruimtes, een infrarood sauna, sanarium met kleurentherapie en een 90 graden sauna. Ook ontbreekt een mint stoombad, panorama sauna met geur, diverse afkoelzones en een restaurant niet. Buiten biedt de Wellnessboot naast een zwembad ook een opgietsauna met open haard, een warm en koud dompelbad, whirlpool en een sauna grot (met o.a. een kruidentempel, rassul ruimte en een zoutstoombad).

Unieke beautylocatie in Brabant

Relaxen kunt u er ook op het terras, op het unieke bovendek en de uitgebreide ligweide. Daarnaast vindt u in de 'kelder’ van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze. Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort.
8.0/10 3 reviews

Reviews van gasten

Henk Oosterling

Met partner

8

We hebben het heel erg naar onze zin gehad en kijken met belangstelling uit naar nieuwe aanbideingen.

Willem Van Huis

Met partner

8

Was een heerlijk weekeind de wellness boot was prima en alles zag er schoon en netjes uit en het personeel was ook heel vriendelijk. Wel miste ik een echt stoombad en een houtgestookte sauna en een zoutbad. Het Hotel was ook prima we hadden een prachtige kamer met prima bedden, en het is zeker voor herhaling vatbaar. Groeten: Ria en Willem van Huis.

P. van Kruistum

Met partner

8

Hotel netjes en schoon. Lekkere bedden en prima ontbijt. De welness boot helemaal top! Op dinsdag badkleding mag dag. Wel wat rumoerige vriendinnen groepjes. Op woensdag heerlijk rustig. Echt 2 dagen heerlijk tot rust gekomen en zeker een aanrader!

Onze partner

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Beauty Aanbiedingen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Beauty Aanbiedingen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Beauty Aanbiedingen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Beauty Aanbiedingen kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Beauty Aanbiedingen krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.