Katwijkse verwennerij – Uitgebreid wellness arrangement met diverse behandelingen

Bij dit Katwijkse verwenarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Polynesisch voetenritueel
  • Tranquillity welkomstritueel
  • Gelaatsbehandeling: huidanalyse, reiniging, scrub, massage, masker en dagverzorging aangepast op uw huidconditie
  • Hoofdhuidmassage
  • Rugpeeling
  • Rugpakking
  • Rug/nek/schoudermassage
  • Persoonlijk productadvies

Prijs: € 129,00 p.p.
De prijs van dit 
Katwijkse verwenarrangement is geldig tot 31 december 2018.

Katwijkse verwennerij

Samen genieten is samen een behandeling ondergaan in onze prachtige salon.

Lijkt het je niet heerlijk om samen met je partner, vriend, moeder of dochter te genieten van een heerlijk Verwenarrangement? Dat kan bij onze salon Katwijk, waar luxe en aandacht vooropstaan. Even lekker bijkomen van de stress van alledag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance.

Gezellige locatie in het centrum van Katwijk

  Wij zijn een luxueuze beautysalon waar u helemaal tot rust komt. Laat u in de watten leggen door de professionele huidspecialisten. Ze zorgen dat u compleet ontspannen de deur weer uit gaat met een gezonde huid en frisse uitstraling. Ook als u last heeft van huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem of overbeharing dan bent u hier op de goede plek. 

  Wij bieden behandelingen met Environ en [comfort zone] skin care producten met verbluffende resultaten op het gebied van preventie en correctie van veroudering van de huid. In het instituut krijgt u professioneel advies. De salon onderscheidt zich door vakopleidingen, kennis over de huid en alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behaalde resultaten door de combinatie van gericht advies, de juiste behandelingen en producten van Environ en [comfort zone].

Badplaats Katwijk

In de gezellige badplaats Katwijk aan zee kunt u het bezoek aan de salon combineren met een ontspannen strandwandeling, een hapje eten bij een van de gezellige restaurants of strandtenten en/of lekker shoppen in het gezellige dorpscentrum. 

Wij verwelkomen u graag!

Onze partner

Over ons

Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaan? Of heeft u last van huidproblemen als acne, rosacea, eczeem of overbeharing in uw gezicht? De huidspecialist Katwijk biedt behandelingen met Environ en [ comfort zone ] skin care producten met verbluffende resultaten op het gebied van preventie en correctie voor veroudering van de huid.

Ontspannings- en Huidbehandelingen

Naast de ruime keuze gezichts- en lichaamsbehandelingen, kunt u bij Huidspecialist Katwijk ook terecht voor permanente make-up, Lypossage behandelingen en wimperextensions. Huidverbetering, -verjonging en het verbeteren van uw figuur is onze specialisatie.

Badplaats Katwijk

In de gezellige badplaats Katwijk aan zee kunt u het bezoek aan de salon combineren met een ontspannen strandwandeling, een hapje eten bij een van de gezellige restaurants of strandtenten en/of lekker shoppen in het gezellige dorpscentrum.

Ligging

Aan de rand van het centrum en naast de gezellige modezaak ‘De Moderepubliek’ ligt Huidspecialist Katwijk. Deze gloednieuwe schoonheidssalon is een ideaal toevluchtsoord voor iedereen die ernaar verlangt even te ontspannen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Beauty Aanbiedingen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Beauty Aanbiedingen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Beauty Aanbiedingen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.