Zuiderduin Wellness Facial arrangement

Bij dit Wellness Facial dagarrangement is inbegrepen:

  • 10.30 uur Ontvangst
  • Koffie/thee munt voor de naastgelegen brasserie (badjas en slippers verplicht)
  • Gebruik van saunafaciliteiten waaronder; gebruik van infrarood cabine, Finse sauna’s, zoutsauna, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool
  • Gezichtsbehandeling bestaande uit; reiniging middels milk, peeling, oneffenheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, lotion, dagcrème, 55 minuten
  • Tijdens het masker een nek, schouder, decolleté massage
  • Hydrojet massage, massage op een verwarmd waterbed middels pulserend water, 20 minuten
  • Gebruik van een badlaken

Prijs: € 99,00 p.p. 

De prijs van dit Wellness Facial dagarrangement in Egmond aan Zee is geldig tot 31 december 2018.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Verzorgende gezichtsbehandeling

Tijdens dit beautyarrangement wordt er geen aandacht geschonken aan uw lichaam, maar aan uw gezicht! Met het Wellness Facial arrangement krijgt u een gezichtsbehandeling, gezichtsmassage, masker en nog veel meer. Daarnaast worden uw nek, schouders en decolleté tijdens het masker gemasseerd.

Wellness Center met persoonlijke aandacht

  Bij het Wellness Center kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze faciliteiten graag tot uw beschikking. Geniet van de zuiverende werking van de zoutsauna.  

  Uw spierspanningen verdwijnen door diverse massages en de infrarood cabine, Finse sauna’s, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool.

Scala aan behandelingen

  Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance.

  Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich. 

  Slechts op 10 minuten autoafstand van Alkmaar, gelegen op 100m aan het strand van Egmond aan Zee. Het Wellness Center is gevestigd in het 4-sterren hotel, u kunt dit dan ook prima combineren met een overnachting en beautyprogramma.

7.8/10 5 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

7

Helpdesk was heel effectief en vriendelijk. Cijfer: 9 Alle behandelingen waren goed. Ruimte niet overzichtelijk.

Anoniem

Met partner

8

We hebben een heerlijke dag gehad bij de Wellness!
We hebben geen op en aanmerkingen!

Anoniem

Met partner

8

Alles was goed verzorgd.

Anoniem

Met partner

8

Was heerlijk, zat wel duidelijk verschil in de manier van behandelen dus masseren etc. Een sapje naast het water zou wel lekker zijn. Lunch prima.

Anoniem

Met partner

8

Mijn schoonzusjes en ik hebben me moeder voor moederdag meegenomen voor een dagje wellnes en ontspanning. Het was leuk en gezellig. Zeker de moeite nog een keer waard.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Ultieme Ontspanning

In deze Beauty & Spa in Egmond aan Zee kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze saunafaciliteiten graag tot uw beschikking.

Scala aan behandelingen

Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance. Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich.

Beauty & Spa

Het Wellness Center is per 25 mei 2018 geheel vernieuwd en is verder gegaan onder een nieuwe naam: Zenmoodz Beauty & Spa. Hier kunt u heerlijke behandelingen en arrangementen boeken en daarnaast ontspannen in de infrarood cabine, Finse sauna’s, zoutsauna, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool. Zenmoodz heeft ook een eigen shop waar u terecht kunt voor heerlijke verzorgingsproducten. Ook vindt u er een collectie sieraden onder andere van Qoss en Waits, tassen en kunt u inspiratie opdoen voor het geven van leuke cadeaus. Verwen u zelf dus en neem gerust een kijkje in de shop als u na een ontspannen dag huiswaarts gaat.

Handig om te weten


 • De Beauty & Spa is in het 4-sterren hotel gevestigd (gelegen op 100 meter van het strand)

 • Een badjas en slippers zijn verplicht en het dragen van badkleding is niet toegestaan in de saunafaciliteiten

 • Badkleding wel meenemen voor het zwembad! Verplicht te dragen

 • Een badjas is uitsluitend te koop vanaf € 17,50 per stuk. Badjassen worden niet verhuurd.

 • Handdoeken zijn te huur per set voor € 2,75

 • Onder begeleiding van een volwassene zijn kinderen van 13 tot en met 17 jaar zijn welkom (kinderen jonger dan 13 jaar zijn niet toegestaan).

 • Op de dag van vertrek kunt u als hotelgast, vrij gebruik maken van zwem- en saunafaciliteiten tot 12.00 uur.

 • Dagelijks geopend van 10:00 - 22:00 uur.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Beauty Aanbiedingen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Beauty Aanbiedingen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Beauty Aanbiedingen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.