Zuid-Holland

8.4
16 Beoordelingen

Feel Good arrangement - Beautydag in Noordwijk

Lijkt het je niet leuk om heerlijk van een beautydag samen met je partner, vriend, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan. Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

9.0
8 Beoordelingen

Wellnessaanbieding in Noordwijk aan Zee

Een dagje samen met vriendinnen of uw geliefde genieten van rust en ontspanning. Dat kan tijdens deze wellness-aanbieding in Noordwijk aan zee. Een dag lang genieten van sauna, Turks stoombad en whirlpool. Ook staat er deze dag een heerlijke High Tea voor u klaar!

Geen beoordelingen

Tranquillity welzijnsritueel - compleet pakket met gezichtsbehandeling en massage in Katwijk

Een heerlijk welzijnsritueel waarin zowel het lichaam als het gelaat aan bod komt. Een compleet pakket waarin alles wordt meegenomen. Geniet van een weldadige behandeling door een combinatie van gelaat en lichaam op basis van bijzondere tranquillity rituelen. Laat u meevoeren door de knedende handen van de specialist in een allesomvattende holistische behandeling met een aromatische geurbeleving. Zowel het gelaat als lichaam wordt intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen, door middel van een olie pakking en massage. Ervaar tranquillity; rust & reinheid.